سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تولیدی و عمده فروشی مانتو و کاپشن زنانه ژرکا

بزرگ ترین تولیدی مانتو و کاپشن زنانه در شرق ایران با بیش از چند دهه تجربه در زمینه تولید مانتو و عمده فروش مانتو و کاپشن زنانه، ژرکا نامی آشنا در زمینه تولید مانتو و کاپشن زنانه

تاریخچه مانتو در جهان و ایران

تاریخچه مانتو در ایران و جهان

برای آشنایی هر چه بیشتر با برسی مانتو و مانتو دوزی در این مقاله قصد داریم، از اول پیدایش مانتو در جهان و صنعت ایران مورد برسی قرار دادیم. لطفا تا آخر این مقاله همراه ما باشید. و نظرات خودتان را در پایان این مقاله  در میان بگذارید.

کلمه مانتو ریشه در زبان فرانسوی دارد، که به mantea به معنی پوشش گفته میشود، در واقع مانتو های اولیه به لباس های بلند که روی لباس های دیگر توسط خانم ها پوشیده میشد..

 

تاریخچه مانتو در ایران و جهان

مانتو مجلسی

 

 

در گذشته محل تولید پارچه های گران قیمت در اروپا، شهری در ایتالیا به نام mantua بود، که برای دوخت نخستین مانتو از پارچه های گران قیمت این شهر استفاده میشود.

نخستین مانتو های دوخته شده در جهان

نخستین مانتو های دوخته شده در جهان در قرن هفدهم توسط زنان اروپا در مهمانی ها پوشیده میشود. این لباس ها ظاهر بلند و با چین چین ، روی دامن با کمر باریک و سر آستین های توری رواج داشت. این مانتو ها در گذشته به عنوان کت و دامن مورد استفاده قرار میگرفت. هر چقدر پوف آستین ها و چین دامن ها بیشتر می بود، زیبایی بیشتر به استفاده کننده میداد.

تاریچه مانتو دوزی در اروپا

در گذشته حرفه ای مانتو دوزی نیاز به مهارت خاص داشت، و هرکس از عده ای آن برنمیامد و نتوانستن مادران آن زمان این هنر را به دختران خودشان انتقال دهند. به خیاط های مانتو را مانتو دوز گفته میشود.

جنس مانتوها از پارچه های ابریشمی دوخته میشود، بیشتر قشر اشرافزادگان و ثروتمندان، استفاده میکردن. برای همین دلیل یکی از سخترین حرفه های آن زمان به حساب میآمد، در اواخر دهه 18 میلادی ، مانتو به فراموشی رسید. ولی امروز آثار آن در مانتو ها امروز دیده میشود.

 

تاریخچه مانتو در ایران و جهان

تاریخچه مانتو در اروپا

 

 

سرگذشت مانتو در ایران

مانتو در ایران بعد از سال 57 وارد ایران شد، قبل از انقلاب اسلامی، تمام لباس خانم ها از دامن و کت شلوار و چادر ها رنگی تشکیل میشود و با انقلاب مانتو در ایران رواج پیدا کرد.

مانتو در سال 60 و 70 در ایران

دهه های 60 و 70، در ایران یکی از بدترین دهه از نظر مد مانتو میتوان نام برد، زیرا در این سال ها مانتوهای گشاد که از اورسایز هم رد شده بود و با اپل های بزرگ روی سرشانه در جامعه به چشم  میخورد، و عمدتن در این سال ها مانتو ها با رنگ کرم و طوسی یکی از رنگ ها شاد آن زمان میتوان نام برد.

 

مانتو در دهه60 ایران

مانتو در دهه 60 ایران

 

 

صنعت مانتو در دهه 70 در ایران

درسال 70 در ایران ، مانتو خفاش در بازار عرضه شد. که به مانتو های پانچو و شنلی شباهت زیادی داشت . در این سال ها این مانتو ها در قشر بازیگران و ثروتمندان و افراد مشهود مورد استفاده قرار میگرفت،  در بین مردم به عنوان یک مانتو مجلس به حساب می آمد.

 

مانتو دهه 70

مانتو خفاشی دهه 70 در ایران

 

 

دهه 80 در صنعت مانتو

در اواخر این دهه شاهد مانتو ها در رنگ ها متنوع و شاد به بازار عرضه میشود. در دهه 80 مانتو های لیزی که شبیه پارچه جین بود، ولی با این تفاوت در این پارچه از رگه های طلایی که در نور میدخشید، در بین مردم رواج پیدا کرد. این مانتو ها نه زیاد کوتاه و زیاد بلند بودن، در دهه 80 مانتو های کوتاه و چسبان یکی از مانتو ها در بین جوانان مد شدن که باعث مخالفت روحانیون شد. ولی این باعث نشد صنعت مانتو متوقف شود، با قدرت راه خودشون را ادامه داد.

 

مانتو در ده 80 در ایران

مانتو کوتاه دهه 80 در ایران

 

 

تحول عظیمی در صنعت مد و مانتو در دهه 90

با آغاز دهه 90 تحول عظیمی در این صنعت رخ داد، و مانتوهای جلو باز و زیبای،  به بازار عرضه شدن و جای مانتوها تنگ را خیلی سریع گرفتن. این مانتو های بی نظیر به خاطره اورسایز بودن و خنکی در فصل های گرم سال دارای طرفدران گسترده ای جلب کردن، تولید کنندگان در این دهه توانستن با الهام گرفتن از لباس ها بروز، مانتو های زیاد تولید کردن و تحول عظیمی در تاریخ ایران رخ داد. 

 

مانتو جلو باز دهه 98

مانتو اسپرت جلوباز در 98 (تولیدی مانتو ژرکا)

در این مقاله تمام تلاش ما بر این بوده که از تاریخ مانتو در جهان و ایران با خبرشوین.

""حتما نظرات خودتون در این مقاله در میان بگذارید.""